Een Opel occasion in de buurt van Veghel

Een Opel occasion in de buurt van Veghel

Wilt u een Opel occasion aanschaffen in de buurt van Veghel? Autobedrijf Timmermans is gevestigd in Nistelrode en helpt u graag aan een auto met een eerlijke en gegarandeerde kilometerstand. Als u op zoek bent naar een occasion van Opel of een ander merk is het belangrijk om deze te kopen bij een eerlijk, betrouwbaar bedrijf met hooggekwalificeerd personeel; dit vindt u allemaal bij ons bedrijf nabij Veghel.

Een Opel occasion of nieuwe auto koopt u bij ons autobedrijf dichtbij Veghel

Wilt u een auto die rijdt op diesel of benzine? Denkt u aan een bedrijfswagen, hatchback of een SUV? Selecteer eenvoudig op uw voorkeuren via onze website en u ziet direct ons aanbod occasions. Natuurlijk kunt u ook bij ons autobedrijf komen kijken naar de beschikbare auto’s. Als u bij ons in Nistelrode, in de buurt van Veghel, een occasion van Opel of een ander merk aanschaft, koopt u deze inclusief een full-service beurt, apk-keuring voor twaalf maanden én BOVAG garantie.

  • BOVAG garantie
  • Full-service bedrijf
  • Originele onderdelen

Interesse in onze airco service?

Maak direct een afspraak of wandel bij ons binnen

Wilt u bij ons bedrijf in de nabije omgeving van Veghel komen kijken voor een Opel occasion? U bent bij ons autobedrijf altijd welkom. Loop bij ons binnen of maak een afspraak door te bellen naar 0412-612221 of stuur een e-mail naar info@autobedrijf-timmermans.nl. Wij adviseren u en beantwoorden graag al uw vragen, zodat u de juiste keuze maakt.

Heb je een vraag? Bel ons direct!
0412-612221
Ons adres
Bedrijvenweg 6, 5388 PN Nistelrode
Stuur ons een bericht.
info@autobedrijf-timmermans.nl

    

Autobedrijf Uden - Auto airco Uden - APK Uden