Over ons

Over ons

Autobedrijf Timmermans is sinds de oprichting in 1985, een vast begrip in Nistelrode. Dit familiebedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een full service autobedrijf, waarbij wij u van alles op autogebied kunnen leveren. Van autoverkoop tot en met schadereparatie, van onderhoud tot aircoservice, noem het maar op. Niks is ons te gek.

Zodra u ons bedrijf bereikt, krijgt u een indruk van de vele occasions, die samen bijdragen aan een ruime keuze. Het betreft hierbij hoofdzakelijk jonge, gebruikte occasions met weinig kilometers die zijn voorzien van de BOVAG garantie.

Voor het onderhoud, APK keuringen en schadeherstel van uw auto kan er een werkplaats natuurlijk niet ontbreken. Wij beschikken over de juiste diagnose-apparatuur en brede kennis van allerhand automerken. Dit samen met hooggekwalificeerd personeel zorgt ervoor dat de kwaliteit en klanttevredenheid gewaarborgd blijft. Iets wat hoog in het vaandel staat bij ons. Tevens is het bedrijf voorzien van een eigen sleepdienst, die altijd voor u klaar staat, mocht u onderweg pech krijgen. Een vervangende auto is dan een optie, zodat u altijd mobiel kunt blijven.