Service

Service

Moet u onderhoud aan uw auto laten plegen en bevindt u zich in Uden of omgeving? Wij verwelkomen u met plezier bij ons autobedrijf in Nistelrode waar we gespecialiseerd zijn in onderhoud, reparaties en de verkoop van occasions. Tevens beschikken wij over een eigen sleepdienst en diagnoseapparatuur zodat u met pech of bij schade snel geholpen wordt.

Voor al het onderhoud aan uw auto helpen wij u verder in Nistelrode, dichtbij Uden

Heeft u schade aan uw auto? U wilt natuurlijk dat dit snel en correct wordt afgehandeld door uw verzekering en schadehersteller, want schade is al vervelend genoeg. Autobedrijf Timmermans is aangesloten bij Carmeleon verzekeringen. Dit is een eigentijds verzekeringskantoor dat gebruikmaakt van de nieuwste technieken, om u snel en efficiënt van dienst te kunnen zijn. Carmeleon heeft geen grote kantoorpanden, geen dure reclamecampagnes en geen ingewikkelde papierenpolissen. Wij doen er alles aan om de kosten van uw onderhoud zo laag mogelijk te houden bij ons bedrijf in Nistelrode, in de buurt van Veghel, Heesch en Uden.

Accessoires

Laat u informeren over de optionele accessoires voor uw auto. Wij voorzien uw auto graag van een trekhaak, auto-navigatie, airco, een set sportieve velgen, Xenon verlichting of een audio installatie; niets is voor ons te gek. Kom gerust met uw wensen op het gebied van onderhoud of accessoires naar ons toe in de buurt van Heesch en Veghel.

Voorruitschade

Een sterretje in uw voorruit kan leiden tot een barst. Om dit voor te zijn, beschikken wij over de juiste apparatuur en hars om dit beginnend sterretje goed te behandelen. Mocht uw voorruit onherstelbaar beschadigd zijn, wordt deze met vakkundig onderhoud vervangen bij ons autobedrijf in de buurt van Veghel en Uden. Dit wordt daarna netjes afgehandeld met de verzekering.

Camperservice

Heeft u een camper, is deze toe aan onderhoud en bevindt u zich in Nistelrode of omgeving? Wij verzorgen de apk-keuring tot 3.500 kilogram en ook het jaarlijkse onderhoud van uw camper is bij ons autobedrijf, dichtbij Heesch, geen enkel probleem. Ons hooggekwalificeerde personeel beschikt over de nodige kennis en weet alles van de belangrijke, extra aandachtspunten die voor uw camper van belang zijn.

Bel ons op voor advies, vragen of voor het maken van een afspraak

Voor onderhoud aan uw auto in de buurt van Heesch, Uden en Veghel kunt u bij ons bedrijf in Nistelrode terecht. Voor occasions van verschillende merken bekijkt u het aanbod op onze website of loopt u bij ons naar binnen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor het maken van een afspraak of voor andere vragen. U bereikt ons telefonisch via 0412-612221 of per e-mail naar info@autobedrijf-timmermans.nl.