Service

Service

 

Autoverzekering Carmeleon

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, u wilt dan ook dat dit snel en correct word afgehandeld door uw verzekering en schadehersteller. Wij zijn aangesloten bij Carmeleon verzekeringen. Carmeleon verzekeringen is een eigentijds verzekeringskantoor, wat gebruik maakt van de nieuwste technieken, om u snel en efficiënt van dienst te kunnen zijn.

Carmeleon heeft geen grote kantoorpanden, geen dure reclamecampagnes, geen ingewikkelde papieren polissen. Zo doen we er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.

 

Accessiores

Laat u informeren over de optionele accessoires voor uw auto. Wij kunnen bijvoorbeeld uw auto voorzien van een trekhaak, auto-navigatie of een set sportieve velgen. Of bijvoorbeeld een xenon verlichting of een audio installatie, niks is voor ons te gek. Kom gerust met uw wensen naar ons toe.

 

Voorruitschade

Een sterretje in uw voorruit kan leiden tot een barst. Om dit voor te zijn, beschikken wij over de juiste apparatuur en hars om dit beginnend sterretje te behandelen. Mocht u voorruit onherstelbaar beschadigd zijn, wordt deze door ons vakkundig vervangen en netjes afgehandeld met de verzekering.

 

Camper-service

Ook voor uw camper bent u bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen de APK keuring tot 3500 Kg en ook het jaarlijkse onderhoud van uw camper, is bij ons geen enkel probleem. Wij beschikken over de nodige kennis en belangrijke, extra aandachtspunten die voor uw camper van belang zijn.