Occasions

Occasions in de buurt van Uden

Bent u geïnteresseerd in occasions en bevindt u zich in de buurt van Uden? Kom dan naar Autobedrijf Timmermans. De occasions die wij in Nistelrode aanbieden, betreffen voornamelijk jonge, gebruikte auto’s met weinig kilometers die zijn voorzien van BOVAG garantie. Wij voeren bovendien ook auto-onderhoud, apk-keuringen en schadeherstel uit in onze werkplaats. Kwaliteit en klanttevredenheid is voor ons het belangrijkste; dit realiseren we mede dankzij ons hooggekwalificeerd personeel.

Een breed aanbod occasions in Nistelrode, dichtbij Uden

Wij hebben occasions van allerlei merken en verkopen auto’s voor een eerlijke en betrouwbare prijs bij ons autobedrijf in Nistelrode. Natuurlijk kunt u deze ook online bekijken. Selecteer online uw favoriete merk, uw gewilde carrosserie en de brandstof waarop u wilt rijden. U zult zien dat er automatisch een selectie wordt gemaakt van de auto’s die aan uw wensen voldoen. Neem eenvoudig contact met ons op als u geïnteresseerd bent in één van de occasions en wij zullen u spoedig verder helpen bij ons bedrijf dichtbij Veghel en Heesch.

Schakel ons ook in voor onderhoud en reparaties

Wij bevinden ons op een goed bereikbare locatie, zodat u vanuit Uden, Veghel en Heesch gemakkelijk en snel naar ons bedrijf komt om al onze occasions te bekijken. Tevens beschikken wij over een eigen sleepdienst, de juiste diagnoseapparatuur en een vervangende auto. Als u dus voor onderhoud, voor airco service of voor ander onderhoud- of reparatiewerk uw auto even bij ons moet achterlaten, kunt u gewoon mobiel blijven. Kies voor de aanschaf van occasions voor onze expertise, maak gebruik van onze service en geniet van al onze voordelen in Nistelrode, in de buurt van Veghel en Heesch.

Maak een afspraak of kom naar onze showroom

Kom ons aanbod en onze service ontdekken. Maak een afspraak door te bellen naar 0412-612221 of stuur een e-mail naar info@autobedrijf-timmermans.nl. Natuurlijk bent u ook welkom om binnen te lopen bij ons autobedrijf in de buurt van Uden, Veghel en Heesch, zodat u direct al onze occasions kunt bekijken. We helpen u met veel plezier verder aan uw droomauto en staan ook voor u klaar als u onderhoud of reparatie nodig heeft. We zien u, uw belletje of uw e-mail graag tegemoet.