Airco service in Nistelrode, in de buurt van Veghel

Airco service in Nistelrode, in de buurt van Veghel

Als u uw auto wilt voorzien van airco bij een bedrijf met uitstekende service, kom dan langs bij Autobedrijf Timmermans in Nistelrode. Ons autobedrijf bestaat al sinds 1985 en heeft een team met hooggekwalificeerd personeel. Wanneer de temperaturen buiten oplopen, is het erg fijn om een airco te laten installeren bij een bedrijf met snelle service; dit doen wij in Nistelrode, in de omgeving van Veghel en Uden.

Fijne temperaturen door een airco te laten installeren bij een bedrijf met goede service in Nistelrode

Ons bedrijf is gevestigd in Nistelrode en heeft veel ervaring met snelle en goede service, ook als u graag een airco in uw auto wilt. Wij snappen dat u niet graag met hete temperaturen over de weg rijdt, wanneer u constant uw handen brandt aan het stuur. Dit leidt namelijk af van de weg, terwijl daar juist uw aandacht op gericht moet zijn. Gelukkig is dit een probleem dat gemakkelijk op te lossen is! Kom naar onze werkplaats in Nistelrode, nabij Uden en Veghel, voor de beste airco service. Ook voor andere autozaken, zoals de aankoop van een occasion of andere serviceaanbiedingen, helpen wij u weer op weg.

  • BOVAG garantie
  • Full-service bedrijf
  • Originele onderdelen

Interesse in onze airco service?

De beste airco service in de buurt van Uden en Veghel

Bent u op zoek naar een autobedrijf waarbij u goede service mag verwachten én die snel uw airco kan plaatsen in de buurt van Uden en Veghel? Kijk niet verder, want ons personeel is zeer ervaren op dit gebied. Ontdek alle voordelen van ons bedrijf, zoals:

  • Gratis vervangende auto
  • Originele onderdelen bij reparaties
  • Scherpe premie

Bekijk ons aanbod

Neem een kijkje op onze website voor alle voordelen, huidige nieuwtjes en overige informatie. Natuurlijk bent u altijd welkom bij ons bedrijf, maar u kunt ook eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar 0412-612221 of stuur een e-mail naar info@autobedrijf-timmermans.nl. Ontdek onze uitmuntende service en laat uw airco plaatsen bij ons autobedrijf nabij Veghel en Uden!

Heb je een vraag? Bel ons direct!
0412-612221
Ons adres
Bedrijvenweg 6, 5388 PN Nistelrode
Stuur ons een bericht.
info@autobedrijf-timmermans.nl