Een airco plaatsen in uw auto

Een airco plaatsen in uw auto

Wanneer de temperaturen buiten oplopen, begrijpen wij dat u graag airco wilt laten plaatsen in uw auto. Bij Autobedrijf Timmermans in Nistelrode helpen wij u verder zodat u met aangename temperaturen in uw auto rijdt. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1985 en is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Ons deskundig personeel zorgt ervoor dat onze hoge kwaliteit en klanttevredenheid te allen tijde gewaarborgd blijft.

Laat een airco plaatsen in uw auto zodat u aangenaam de weg op kunt

Kom naar onze werkplaats in Nistelrode om een airco in uw auto te laten plaatsen, zodat u met warme temperaturen goed uw aandacht op de weg kunt houden en kunt genieten van de koele lucht. Ook voor andere autozaken zoals de apk-keuring staan wij klaar voor u. Zodra u ons bedrijf bereikt, kunt u onze vele occasions bekijken en in onze werkplaats zullen wij de airco in uw auto plaatsen. Een vervangende auto is bij ons vaak een optie zodat u mobiel blijft tijdens het onderhoud.

  • BOVAG garantie
  • Full-service bedrijf
  • Originele onderdelen

Interesse in onze airco service?

Bel ons op of stuur een bericht

Wilt u een airco laten plaatsen in uw auto, maar heeft u nog een vraag hierover? Of heeft u vragen of opmerkingen over andere autozaken? Schroom niet en neem contact met ons op door te bellen naar 0412-612221 of stuur een e-mail naar info@autobedrijf-timmermans.nl. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Heb je een vraag? Bel ons direct!
0412-612221
Ons adres
Bedrijvenweg 6, 5388 PN Nistelrode
Stuur ons een bericht.
info@autobedrijf-timmermans.nl