Een apk uitvoeren dichtbij Uden

Een apk uitvoeren dichtbij Uden

Heeft uw auto weer een apk nodig en bent u woonachtig in de buurt van Uden? Wij voeren uw algemene periodieke keuring op een deskundige en betrouwbare wijze uit. Hiervoor beschikken we over apparatuur die de juiste diagnose voor uw auto stelt. Tevens heeft ons personeel brede kennis van diverse automerken; u kunt dus met iedere auto bij ons terecht. In onze werkplaats in Nistelrode, in de buurt van Veghel en Heesch, wordt er grondig naar uw auto gekeken zodat u snel weer de weg op kunt.

Wij voeren uw apk uit in onze werkplaatsnabij Uden

De apk is een wettelijk verplichte keuring in Europa om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Weet u niet wanneer u uw auto moet laten keuren? Maakt u zich geen zorgen, u krijgt namelijk zes weken voordat de apk op uw voertuig vervalt een brief. Het is dan belangrijk om te bepalen waar u deze werkzaamheden laat uitvoeren. Bij Autobedrijf Timmermans, gevestigd nabij Veghel en Heesch, vindt u een team van professionals die uw apk kundig uitvoeren.

  • BOVAG garantie
  • Full-service bedrijf
  • Originele onderdelen

Interesse in onze airco service?

Klein bedrijf, grote service

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van een apk, maar verkopen we ook occasions van merken als Opel en plaatsen wij airco’s bij ons bedrijf nabij Uden, Veghel en Heesch. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1985 en is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Wij repareren uw schade, voeren uw apk uit, onderhouden uw auto en doen nog veel meer in onze werkplaats dichtbij Heesch en Veghel. Tevens beschikken wij over een eigen sleepdienst. Heeft u pech? Bel ons dan op en wij regelen een vervangende auto zodat u door kunt met uw dag terwijl wij uw auto repareren.

Maak een afspraak of kom langs

Wilt u uw apk laten uitvoeren door professionals met veel ervaring en expertise in Nistelrode, gelegen nabij Uden, Veghel en Heesch? Neem dan contact met ons op en wij helpen u snel weer op weg met een goedgekeurde auto. Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Kom naar onze werkplaats of bel naar 0412-612221. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@autobedrijf-timmermans.nl. We staan u graag te woord.

Heb je een vraag? Bel ons direct!
0412-612221
Ons adres
Bedrijvenweg 6, 5388 PN Nistelrode
Stuur ons een bericht.
info@autobedrijf-timmermans.nl