Een autobedrijf dichtbij Uden

Een autobedrijf dichtbij Uden

Bent u op zoek naar een autobedrijf dichtbij Uden? Zoek dan niet verder, want Autobedrijf Timmermans is gevestigd in Nistelrode, in de omgeving van Veghel, Bernheze en Vorstenbosch. Wij zijn een familiebedrijf dat is opgericht in 1985 en als het gaat om auto’s is niets ons te gek. Het personeel bij ons autobedrijf nabij Vorstenbosch en Uden heeft een passie voor auto’s en helpt u altijd weer veilig de weg op.

Een full-service autobedrijf in Nistelrode, dichtbij Uden

Voor onderhoud aan uw auto, apk-keuringen, het plaatsen van een airco, schadereparatie en autoverkoop en -inkoop bent u bij ons autobedrijf nabij Veghel en Bernheze zeer welkom. Heeft u een vraag, heeft u advies nodig of heeft u een probleem? Ook dan helpen wij u met plezier verder. Wij hebben een eigen sleepdienst en werkplaats, dus mocht u onderweg pech krijgen in de buurt van Vorstenbosch en Uden, dan staat Autobedrijf Timmermans voor u klaar. U krijgt van ons eventueel een vervangende auto, zodat u mobiel blijft. Wij beschikken over diagnoseapparatuur en gaan betrouwbaar en eerlijk te werk. Wij informeren u zo transparant mogelijk over uw auto.

  • BOVAG garantie
  • Full-service bedrijf
  • Originele onderdelen

Interesse in onze airco service?

Koop een eerlijke auto bij een eerlijk autobedrijf dichtbij Bernheze

U bent bij ons verzekerd van uitstekende service én een groot aanbod occasions. Dit zijn allemaal auto’s met gegarandeerde kilometerstanden in diverse prijsklassen. De kans is groot dat u een auto vindt die aan uw wensen voldoet. Zit uw droomauto er toch niet tussen? Wij bij Autobedrijf Timmermans, dichtbij Veghel en Bernheze, doen er alles aan om de perfecte auto voor u te vinden. We kunnen ook nieuwe auto’s leveren. De aflevering van uw aangekochte auto is inclusief een full-service beurt, BOVAG garantie en twaalf maanden apk. Bij ons autobedrijf nabij Veghel en Vorstenbosch krijgt u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Maak snel een afspraak door ons te bellen of e-mailen

Wilt u een afspraak maken voor het plegen van onderhoud of wilt u geadviseerd worden over de vele occasions? Bel dan naar 0412-612221 of stuur een e-mail naar info@autobedrijf-timmermans.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons binnenlopen of langskomen met uw auto. Wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen bij ons autobedrijf dichtbij Bernheze, Uden en Vorstenbosch.

Heb je een vraag? Bel ons direct!
0412-612221
Ons adres
Bedrijvenweg 6, 5388 PN Nistelrode
Stuur ons een bericht.
info@autobedrijf-timmermans.nl