Een auto met airco nabij Uden

Een auto met airco nabij Uden

Wanneer de temperaturen weer oplopen, is het heerlijk om de airco aan te zetten in uw auto; deze installeren wij bij ons autobedrijf dichtbij Uden. Bij Autobedrijf Timmermans kunt u terecht voor verschillende mankementen aan uw auto, maar ook bij het kopen van een auto adviseren wij u. Ons personeel heeft brede kennis van diverse automerken. U kunt dus met iedere auto bij ons terecht.

Uw auto van airco voorzien bij ons bedrijf dichtbij Uden

Bent u op zoek naar een autobedrijf met goede service, hooggekwalificeerd personeel en veel voordelen? Wij installeren onder andere airco in uw auto, repareren sterretjes in uw ruit en voeren apk-keuringen uit bij ons bedrijf in Nistelrode, dichtbij Uden. Wanneer de temperaturen weer oplopen, is het heel prettig om koel in uw auto te kunnen zitten. Met aangename temperaturen in uw auto wordt het autorijden fijner en hierdoor houdt u uw aandacht sneller op de weg. Kies ervoor om uw auto van airco te voorzien bij ons bedrijf dichtbij Uden, zodat u zorgeloos de weg op kunt.

  • BOVAG garantie
  • Full-service bedrijf
  • Originele onderdelen

Interesse in onze airco service?

Maak een afspraak door ons te bellen

Laat u informeren over de optionele accessoires voor uw auto, zoals een airco, door ons te bellen, e-mailen of bij ons binnen te lopen. U kunt natuurlijk direct een afspraak maken bij onze werkplaats in Nistelrode, nabij Uden, zodat wij de airco in uw auto kunnen installeren. Bel naar 0412-612221 of stuur een e-mail naar info@autobedrijf-timmermans.nl. We spreken u graag snel.

Heb je een vraag? Bel ons direct!
0412-612221
Ons adres
Bedrijvenweg 6, 5388 PN Nistelrode
Stuur ons een bericht.
info@autobedrijf-timmermans.nl